Mediascope Productions Oy
SIVU LATAUTUU

LIVETAPAHTUMAT MONIKAMERATUOTANTONA

Etä- ja erilaisten hybriditapahtumien kysyntä on maailmalla vallitsevan tilanteen johdosta valtavassa kasvussa. Toteutamme kaikenlaiset livetapahtumat yksinkertaisemmista striimauksista koko päivän kestäviin tilaisuuksiin. Webinaarit, kokoukset, koulutukset tai vaikkapa musiikkiesitykset - aina laadukkaana monikameratuotantona!

Live-tapahtuma lokaatiossa

Olipa tapahtumasi missä tahansa, voit laajentaa katsojakuntaasi merkittävästi striimaamalla tapahtumasi internetiin – halutulle yleisölle.

Me tuomme paikalle tarvittavat kamerat, spottivalot, mikrofonit sekä mikserit laadukkaan ääni- ja kuvalähetyksen toteuttamista varten. Voimme myös tehdä tapahtumasta tallenteen. Autamme sinua tarvittaessa tapahtuman suunnittelussa, ja yhteyksien sekä tekniikan testaamisessa. Testaus on tärkeää erityisesti tapahtumissa, joissa osa puhujista otetaan mukaan etäyhteydellä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, mikäli tarvitset apua live-tapahtumasi toteuttamisessa!

Live studiossa

Hiljattain remontoitu studiomme tarjoaa mainiot puitteet sisätiloihin soveltuvien live-tapahtumien toteuttamiseen. Webinaarit, koulutukset tai vaikkapa musiikki-esitykset soveltuvat tiloihimme loistavasti!

Konferenssi-live

Onko yrityksesi käytössä Teams, Zoom tai jokin muu vastaavista konferenssisovelluksista?

Voimme toteuttaa laadukkaan monikameralähetyksen myös edellämainittujen konferenssisovellusten puitteissa. Voit suunnitella ja valmistella tapahtumasi kuten aina ennenkin, mutta suttuisen webbikameravideon sijaan lähetämme neuvotteluun huippulaatuista monikamerasignaalia. Tuomme paikalle tarvittavan valaistuksen, kamerat ja mikrofonit.

Mitä muuta?

Etkö löytänyt toivomaasi edellä olleista esimerkeistä?

Olemme toteuttaneet aika lailla kaikenmoisia live-tapahtumia, joten oli tarpeesi mikä tahansa, ota rohkeasti yhteyttä!