Mediascope Productions Oy
SIVU LATAUTUU

LAADUKASTA VALOKUVAA

Kamerapuhelimien parantuessa voidaan hieman sarkastisesti todeta, että nykyään jokainen puhelimen omistava ihminen on valokuvaaja. Ammattilaisen ja harrastelijan työn jäljessä on kuitenkin selvä ero, sillä laadukas valokuva on sekoitus ammattimaista kuvauskalustoa, teknisten aspektien ja valon hallintaa sekä taiteellista näkemystä. Me toteutamme kaikenlaiset valokuvaukset yli 10 vuoden kokemuksella. Laadukkaasti.

Valokuvaus

Toteutamme kaikenlaiset perinteisen valokuvauksen muodot oli sitten kyseessä mainoskuvat, tuotekuvat, henkilökuvat, lehtikuvat, tai  yrityskuvaukset. Kysy myös tapahtumien (juhlat, häät, hautajaiset) kuvausta!

Kuvausstudiomme Puutarhakadulla soveltuu mainiosti tuote- ja henkilökuvauksiin. Toteutamme studiolla myös kaikenlaisia live-tapahtumia koulutuksista webinaareihin ja muihin esityksiin.

360 / VR – kuvaus

Interaktiivinen panoraamakuva on mitä mainioin väline tilojen esittelyyn. 360-panoraamalla tilan tuntu välittyy normaalia 2-ulotteista kuvaa huomattavasti paremmin. Katsoja voi pyöritellä ja zoomata kuvaa hiirellä. Useita kuvia voidaan myös yhdistää “VR-kiertoajeluksi”, jossa voi liikkua huoneesta toiseen. Kuviin voi myös liittää tekstilaatikoita, joilla voi kertoa katsojalle vaikkapa aukioloajoista.

Toteutamme myös 360-videoita!

Ilmakuvaus

Lintuperspektiivi antaa aina ylimääräisen “wow”-factorin valokuviin! Yrityksellämme on asianmukaiset vakuutukset ja toteutamme ilmakuvaukset aina vallitsevien säädösten ja lakien mukaisesti. Toteutamme myös dronevideoita!

  

360-asteen tuotekaruselli

Esittele tuotteesi KAIKKI puolet! 360-asteen tuotekarusellilla katsoja voi pyöritellä tuotetta itse tai tuote voidaan asettaa pyörimään tietyllä nopeudella. Kuvat voidaan syvätä irti taustasta tai kuvaan voidaan lisätä mukaan muuta grafiikkaa (infoboksi tms.).

Huom! Varmista verkkosivustosi yhteensopivuus ylläpitäjältäsi!

Mitä muuta?

Olipa valokuvaustarpeesi mikä tahansa, meiltä löytyy siihen vahva osaaminen ja ammattitaitoinen kuvaaja. Valokuvauspalveluiden lisäksi voimme toteuttaa sinulle myös videotuotantoa, graafista suunnittelua tai vaikkapa live-tapahtumia monikameratuotantona!

Oli valokuvaustarpeesi mikä tahansa, ota rohkeasti yhteyttä!