Mediascope Productions Oy
SIVU LATAUTUU

TARPEISIISI RÄÄTÄLÖITYÄ VIDEOTUOTANTOA

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ja liikkuva kuva se vasta kertookin! Tyylikkään ja hyvin toteutetun videon kanssa välität haluamasi viestin tehokkaasti eteenpäin, oli sitten kyseessä mainosvideo, yritysesittelyvideo tai vaikkapa koulutustarkoituksiin toteutettu informatiivinen video. Videoiden käyttö Internetissä kaikkine sosiaalisine medioineen lisääntyy kokoajan valtavasti ja tänä aikana onkin erityisen tärkeää erottua siitä "itse tuotetusta" massasta laadukkaalla ja ammattimaisesti tuotetulla videolla.

Brändi- ja yritysvideot

Millaisen kuvan haluat antaa yrityksestäsi asiakkaillesi? Mikä on se TEIDÄN juttu jolla TE erotutte kilpailijoista? Toteutetaan juuri TEILLE sopiva, TEIDÄN näköinen video, TEIDÄN kukkarolle sopivalla budjetilla.

Tuotteen- tai palvelun esittelyvideo

Tuote- tai palvelukuvausvideossa on tärkeää vastata kysymyksiin: “mitä?”, “kenelle?” ja “miksi?”. Kerrotaan selkeästi mistä on kyse, kenelle ko. tuote tai palvelu on suunnattu ja miksi kannattaa valita juuri teidän tuotteenne/palvelunne.

Mainosvideot

Mainosvideoita näkee enemmän ja enemmän Internetissä ja eri sosiaalisen median alustoilla, muttei ole syytä unohtaa vanhaa kunnon alueellista TV-mainontaa. Mainosvideota tuottaessa kannattaa hyödyntää kaikki kanavat missä voit potentiaalisia asiakkaita tavoittaa.

Me toteutamme kaikenlaiset mainosvideot vallitsevia standardeja noudattaen televisioon ja muihin medioihin. Usein on kustannustehokasta tuottaa mainoksesta versiot niin televisioon suoratoistopalveluineen, Internetiin kuin mahdollisesti radioonkin samalla kertaa.

Taltioinnit

Oletko järjestämässä tapahtumaa josta haluat taltioinnin jälkikäteen katsottavaksi? Esimerkiksi konferenssin tai muun vastaavan tilaisuuden puhujien esitykset voidaan taltioida myöhempää käyttöä varten. Messujen tai erilaisten yritystapahtumien “Aftermovie”-tyyppinen taltiointi, jossa tapahtuman parhaat palat on paketoitu tiiviiseen videoon, toimii taas oivana mainoksena seuraavan vuoden tapahtumalle.

Voimme myös striimata tapahtuman livenä Internetiin jolloin voit laajentaa katselijakuntaa merkittävästi. Toteutamme taltioinnit tarpeen mukaan monikameratuotantona. Useammalla kamerakulmalla taltioidusta, esimerkiksi musiikkiesityksestä voidaan editoida vaikkapa valmis julkaisu myyntiä varten.

Ilmakuvaus ja dronevideot

Haluatko nähdä asiat uudesta perspektiivistä? Dronella kuvaamme niin valokuvat kuin videotkin ilmasta vallitsevia säädöksiä ja direktiivejä noudattaen. Yrityksellämme on asianmukaiset vakuutukset, sekä piloteillamme EU-säädösten mukainen koulutus, joten lennättäminen voidaan suorittaa turvallisesti ja laillisesti.

Ilmasta kuvattuna saadaan tarjottua katsojalle selkeä näkymä alueesta tai rakennuksesta, sekä ”plaseerattua” kuvauskohde isomman kokonaisuuden keskelle.

Mitä muuta?

Etkö löytänyt toivomasi tyylistä videota edellä olleista esimerkeistä?

Olemme toteuttaneet aika lailla kaikenlaisia videoita viimeisen 10 vuoden aikana. Kokonaisvaltaisen videotuotannon lisäksi voimme toteuttaa sinulle myös videokuvausta, editointia tai jälkituotantoa vaikkapa osana isompaa, useamman toimijan kesken toteutettavaa projektia.

Oli videoprojektisi mikä tahansa, ota rohkeasti yhteyttä!