Mediascope Productions Oy
SIVU LATAUTUU

VIDEOTUOTANTO TARPEISIISI RÄÄTÄLÖITYNÄ

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ja liikkuva kuva se vasta kertookin! Tyylikkään ja hyvin toteutetun videon kanssa välität haluamasi viestin tehokkaasti eteenpäin, oli sitten kyseessä mainosvideo, yritysesittelyvideo tai vaikkapa koulutustarkoituksiin toteutettu informatiivinen koulutusvideo. Videotuotanto ja videoiden käyttö Internetissä kaikkine sosiaalisine medioineen lisääntyy kokoajan valtavasti ja tänä aikana onkin erityisen tärkeää erottua siitä "itse tuotetusta" massasta laadukkaalla ja ammattimaisesti tuotetulla videolla.

Brändi- ja yritysvideot

Millaisen kuvan haluat antaa yrityksestäsi asiakkaillesi? Mikä on se TEIDÄN juttu jolla TE erotutte kilpailijoista? Toteutetaan juuri TEILLE sopiva, TEIDÄN näköinen yritysvideo, TEIDÄN kukkarolle sopivalla budjetilla.

Tuotevideo tai palvelun esittelyvideo

Tuotevideoissa tai palvelun esittelyvideoissa on tärkeää vastata kysymyksiin: “mitä?”, “kenelle?” ja “miksi?”. Kerrotaan selkeästi mistä on kyse, kenelle ko. tuote tai palvelu on suunnattu ja miksi kannattaa valita juuri teidän tuotteenne/palvelunne.

Mainosvideo

Mainosvideoita näkee enemmän ja enemmän Internetissä ja eri sosiaalisen median alustoilla, muttei ole syytä unohtaa vanhaa kunnon alueellista TV-mainontaa. Mainosvideota tuottaessa kannattaa hyödyntää kaikki kanavat missä voit potentiaalisia asiakkaita tavoittaa.

Me toteutamme kaikenlaiset mainosvideot vallitsevia standardeja noudattaen televisioon ja muihin medioihin. Usein on kustannustehokasta tuottaa mainoksesta versiot niin televisioon suoratoistopalveluineen, Internetiin kuin mahdollisesti radioonkin samalla kertaa. Laadukas mainostuotanto mahdollistaa loistavien mainosvideoiden toteuttamisen!

Taltioinnit ja videokuvaus

Tarvitsetko osaavaa videokuvausta? Oletko järjestämässä tapahtumaa josta haluat taltioinnin jälkikäteen katsottavaksi? Esimerkiksi konferenssin tai muun vastaavan tilaisuuden puhujien esitykset voidaan taltioida myöhempää käyttöä varten. Messujen tai erilaisten yritystapahtumien “Aftermovie”-tyyppinen taltiointi, jossa tapahtuman parhaat palat on paketoitu tiiviiseen videoon, toimii taas oivana mainoksena seuraavan vuoden tapahtumalle.

Toteutamme taltioinnit tarpeen mukaan monikameratuotantona. Useammalla kamerakulmalla taltioidusta, esimerkiksi musiikkiesityksestä voidaan editoida vaikkapa valmis julkaisu myyntiä varten. Messut, konferenssit, juhlat ja muut tilaisuudet ovat meille tuttuja tapahtumia! Voimme myös striimata tapahtuman livenä Internetiin jolloin voit laajentaa katselijakuntaa merkittävästi.

Videokuvaus ei ole vain “rec”-napin painamista, vaan vaatii ammattimaisen kaluston lisäksi esimerkiksi ymmäryksen laitteiden toiminnasta ja kameran käsittelystä,  sekä silmää oikeaoppiseen kuvan rajaamiseen. Toteutamme kaikenlaiset videokuvaukset vuosien ammattitaidolla, ja huippulaatuisella kalustolla.

Ilmakuvaus ja dronevideot

Haluatko nähdä asiat uudesta perspektiivistä? Ratkaisu tähän on ilmakuvaus! Kuvaamme dronella niin valokuvat kuin videotkin ilmasta vallitsevia säädöksiä ja direktiivejä noudattaen. Yrityksellämme on asianmukaiset ilmakuvaukseen vaadittavat vakuutukset, sekä piloteillamme EU-säädösten mukainen koulutus, joten lennättäminen voidaan suorittaa turvallisesti ja laillisesti.

Ilmasta kuvattuna saadaan tarjottua katsojalle selkeä näkymä alueesta tai rakennuksesta, sekä ”plaseerattua” kuvauskohde isomman kokonaisuuden keskelle. Olipa kuvatarpeesi liikkuvaa tai stilliä, me toteutamme ilmakuvauksen varmasti ja laadukkaasti!

Yritysviestintä

Kaipaako yrityksesi laadukasta videota viestinnän tueksi? Toteutamme paljon videoita yritysten sisäistä käyttöä varten. Toimitusjohtajan tai johtoryhmän terveiset henkilöstölle, osavuosikatsaukset tai erilaiset ohjeistukset ovat meille tuttuja videotuotantojen puitteissa.

Toteutamme videot toiveesi mukaan joko yrityksesi tiloissa tai omassa studiossamme!

Mitä muuta?

Etkö löytänyt toivomasi tyylistä videota edellä olleista esimerkeistä?

Olemme toteuttaneet aika lailla kaikenlaisia videoita viimeisen 10 vuoden aikana. Kokonaisvaltaisen videotuotannon lisäksi voimme toteuttaa sinulle myös videokuvausta, editointia tai jälkituotantoa vaikkapa osana isompaa, useamman toimijan kesken toteutettavaa projektia.

Oli videoprojektisi mikä tahansa, ota rohkeasti yhteyttä!